Nieuwe website CharM Webmarketing 2017

Het 2-jarig bestaan vier ik met een nieuwe website en stijl!

Het was gisteren alweer 2 jaar geleden dat ik CharM Webmarketing heb ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Rotterdam. In die tijd heb ik een aantal klanten blij kunnen maken, maar ben ik er ook even tussenuit geweest wegens de geboorte van mijn dochtertje.

De laatste tijd ben ik druk bezig geweest met online tutorials om mijn technische kennis weer verder bij te spijkeren. Om dit in de praktijk te brengen, heb ik een nieuwe website gebouwd. Deze moderne website is gemaakt met de laatste technieken van HTML5, CSS3, jQuery, Bootstrap en Sass. Naast de nieuwe website heb ik ook een nieuw logo en een modernere en strakkere huisstijl.

Verder is het dienstenpakket van CharM Webmarketing uitgebreid. Voorheen kon ik u al helpen met een responsive WordPress website, website onderhoud en alle overige online en offline marketing. Daarnaast kunt u nu ook bij mij terecht voor het bedrukken van bedrijfskleding of het personaliseren van relatiegeschenken (in kleine oplages).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *