CharM Webmarketing wordt De Creatieve Mama!

De afgelopen tijd ben ik druk bezig geweest met het uitwerken van de rebranding van mijn onderneming. CharM Webmarketing zal binnenkort namelijk verder gaan onder een nieuwe naam: De Creatieve Mama. Hiermee ga ik mijn persoonlijke blog combineren met mijn diensten van CharM Webmarketing. Want ook het maken van bijvoorbeeld websites valt onder het uiten van mijn creativiteit.

CharM Webmarketing staat al lange tijd op een laag pitje. Helemaal sinds ik vorig jaar februari een parttime baan er naast ben gestart. En naast mijn baan, mijn gezin en CharM Webmarketing heb ik ook nog eens mijn persoonlijke website. Dit bleek te veel om allemaal aan te kunnen werken, maar helemaal iets opgeven, wil ik ook niet. Daardoor ontstond het idee van De Creatieve Mama. Hiermee ga ik een combi aan van het bloggen over het (mama)leven, creativiteit, gezondheid en business en het uitvoeren van mijn creativiteit.

Wat verandert er?

Ik zal mijn bestaande diensten blijven aanbieden vanuit De Creatieve Mama. Deze zullen onder het kopje business te vinden zijn op de nieuwe website. De websites charm-webmarketing.nl en charissameijer.nl zullen beiden verdwijnen en opgenomen worden in de nieuwe website creatievemama.nl. De social media van CharM Webmarketing zullen ook omgezet worden in De Creatieve Mama.

Ik hoop je straks als bezoeker op de nieuwe website of als volger op mijn social media te mogen verwelkomen. En hopelijk kan De Creatieve Mama in de toekomst nog wat voor jou betekenen.

%d bloggers liken dit: