Ik ondersteun zzp’ers en kleine ondernemers met hun marketing en het maken van websites. Daarnaast geef ik advies aan professionals over hun persoonlijke branding.

Je kan bij CharM Webmarketing terecht voor de volgende diensten.

WordPress website

WordPress website

Wie wil er geen mooie moderne website? Een die volledig responsive is en dus goed past op elk scherm. Maar daarnaast ook niet te ingewikkeld en makkelijk aan te passen is. Ook wil jij graag dat degene die deze website bouwt goed met jou meedenkt en snel kan schakelen. Voor dat alles ben jij bij mij aan het goede adres! Al mijn websites maak ik met WordPress, dit is een gratis en zeer populair Content Management Systeem.

Lees meer
Website VA

Website Virtual Assistant

Stel je eens voor dat jij niet zo veel van jouw kostbare tijd kwijt zou zijn aan het het updaten en bijhouden van jouw website. Of dat jij jouw marketing nog effectiever kan inzetten, omdat je maandelijks relevante statistieken ontvangt. En zou het niet fijn zijn als jij niet meer voor al jouw pagina’s en posts de SEO hoeft in te stellen? Ik bied als Virtual Assistant verschillende modules aan waarmee ik voor een vast bedrag per maand dit soort zaken uit handen neem. Je kunt zelf jouw pakket samenstellen!

Lees meer
Charm your business!

Online marketing

Je kunt mij ook inschakelen om te helpen bij jouw online marketing. Ik werk vanuit de visie dat een website onlosmakelijk verbonden is aan de rest van de marketing. Je kunt daarom ook bij mij terecht voor al jouw vragen over zoekmachines en social media.

Offline marketing

Offline marketing

Wil je graag een flyer, brochure of visitekaartje in jouw (nieuwe) huisstijl laten maken? Ook voor het ontwerpen van “offline” marketingmaterialen kan je mij inschakelen. Ik werk met Adobe Indesign, Photoshop en Illustrator, waarmee ik drukklare bestanden kan maken.

Offline marketing

Relatiegeschenken

Je kunt ook bij mij terecht als je graag een aantal leuke relatiegeschenken met jouw bedrijfslogo wilt laten maken, maar niet gelijk grote aantallen wilt afnemen.

Bedrijfskleding

Bedrijfskleding

Bij mij kun je ook terecht voor het laten bedrukken van bedrijfskleding in kleine aantallen. Dus is er iets aan vervanging toe of heb je extra kleding nodig? Of wil je graag een shirt of tas met uw logo? Ik druk professioneel jouw logo en/of slogan op jouw aangeleverde kleding.

Meer weten?

Meld je dan aan voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek van 30 minuten.