Truckruit Sevice Totaal screenshot

Momenteel ben ik nog maar iets meer dan een maand bezig met CharM Webmarketing, maar ik ben al druk bezig geweest. In de tussentijd heb ik mijn eerste klant al geworven en hier zelfs al een mooie verbeterde website voor gelanceerd. S&D Totaal Groep kwam bij mij met de vraag of ik hun websites onder handen kan nemen zodat ze weer up-to-date, wat dynamischer en makkelijker te onderhouden zouden zijn. Hiervoor heb ik aangeboden de drie bestaande websites om te bouwen naar WordPress en de teksten te herschrijven. Hier ben ik direct mee aan de slag gegaan en daarbij ben ik begonnen met de website voor Truckruit Service Totaal. Met trots mag ik zeggen dat deze nu online staat op www.truckruitservicetotaal.nl!

Nu ga ik op de achtergrond verder met de WordPress thema’s en teksten voor de volgende twee websites van Autoruit Service Totaal en Camperruit Service Totaal. Verder is het de bedoeling om nog een mooie landingspagina te maken voor het hoofddomein www.totaal-groep.nl. Als deze voltooid is, staan er ook nog wat nieuwe websites voor S&D Totaal Groep op de planning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *