Gelukkig 2020!

Ik wil jullie via deze weg graag een gelukkig 2020 wensen! Ondertussen is het jaar al weer een aantal dagen begonnen, maar beter laat dan nooit toch?
Hopelijk wordt dit jaar voor jou een nog beter jaar dan het vorige. Voor mijzelf ga ik hier in ieder geval wel vanuit, ik ga er namelijk vol goede moed weer tegenaan!

Zoals jullie wel gemerkt hebben, ben ik in 2019 erg stil geweest met CharM Webmarketing. De twee schatjes op de foto zijn hier de oorzaak van. Begin 2019 besloot ik namelijk om mijn bedrijf tijdelijk op een laag pitje gezet om mij volledig op het moederschap te kunnen focussen. Het vergde namelijk nogal wat van me met een pasgeboren baby en een dreumes en mijn eigen bedrijf…

Ondertussen is de situatie volledig veranderd. Rebecca is bijna 3 en Chris is een dreumes van bijna 16 maanden die ondertussen al loopt. Daarnaast ben ik sinds een aantal maanden een alleenstaande moeder en ben ik verhuisd. Nu daarvan de rust weer een beetje is terug gekeerd, ben ik weer klaar om in 2020 weer vol met CharM aan de slag te gaan! Maar hierover later meer… hou hiervoor deze website in de gaten of mijn Instagram.

%d bloggers liken dit: