Jouw website: meer in zicht tip 3-daagse

Gratis tip 3-daagse

27 t/m 29 november 2017

Wil jij graag een nieuwe website, maar heb je geen idee waar je moet beginnen en waar je op moet letten? Of heb je een WordPress website en wil je meer inzicht in het systeem? Of snap je het systeem wel, maar is jouw website vervolgens helemaal niet goed vindbaar? Heb je het idee dat je er alleen voor staat en steeds het wiel opnieuw moet uitvinden?

Als jij het ook zat bent om hier al jouw kostbare tijd en energie aan kwijt te zijn, dan komt mijn hulp als geroepen! Schrijf je nu in voor deze module en ontvang drie dagen lang tips over het zichtbaarder en inzichtelijker maken van jouw WordPress website.

Voor wie? Ondernemers die:

  • meer inzicht willen in het WordPress systeem
  • hun website zichtbaarder willen op het internet
  • graag willen weten waar je op moet letten bij het aanschaffen van webhosting en een nieuwe website.

Inschrijvers krijgen toegang tot een besloten omgeving waar alle tips gedeeld zullen worden. Aan het eind van elke dag ontvang je daarnaast nog een cadeautje over het onderwerp van die dag. Dit kan een checklist zijn of een lijst do’s & don’ts of een tutorialfilmpje. Hiermee heb je voortaan de juiste tools bij de hand om van jouw website een succes te maken! En misschien heb ik aan het eind ook nog wel een extra cadeautje….

Laat deze mooie kans dus niet voorbij gaan en schrijf je snel in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *