Life with Daniëlle Carati is online!

Er is de afgelopen tijd heel hard gewerkt, door zowel mij als mijn klant Daniëlle Carati. Het doel was om een volledige rebranding van haar bedrijf te verwezenlijken. Zij besloot namelijk te stoppen met Healthy Monkey Minds en verder te gaan als Life with Daniëlle Carati. Ik ben gevraagd om hiervoor een gloednieuwe website te bouwen. Vandaag is hij op Valentijnsdag online gegaan!

Deze mooie, lichte, vrouwelijke website voor Life with Daniëlle Carati is gebouwd op basis van het CharM basisthema. Dit thema is vervolgens uitgebreid met een heleboel opties. Hiermee kan Daniëlle zelf heel veel onderdelen stijlen en inrichten. Een voorbeeld hiervan is de zeer uitgebreide homepage die uit allerlei losse modules bestaat die aan-/uitgezet of verschoven kunnen worden. Ook maakt de website gebruik van mijn services plug-in, waarmee businesspakketten kunnen worden toegevoegd.

Daniëlle is erg blij met haar nieuwe website en ik ben er zelf ook best trots op!

Gratis adviesgesprek?

Wil jij ook zo’n mooie website laten maken? Meld je dan aan voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek van 30 minuten via onderstaand formulier. Dan bespreken we samen wat jouw wensen zijn en kijken we of ik de juiste persoon ben om jou te helpen.

%d bloggers liken dit: