De laatste tijd is CharM Webmarketing druk bezig geweest met het uitbreiden van de kennis van o.a. het maken van WordPress thema’s, HTML 5, CSS 3 en PHP 5.4. Dit zijn allemaal dingen die nodig zijn om nog vaardiger te worden in het maken van goede websites.
Hiervoor zijn verschillende boeken gebruikt over de diverse onderwerpen, zoals “Handboek HTML 5 en CSS 3” en “Basiscursus PHP 5.4 en MY SQL”.

Ook is recentelijk het thema van de website van CharM Webmarketing helemaal opnieuw opgebouwd. De vorige versie was namelijk een afleiding van een bestaand WordPress thema. Het nieuwe ontwerp lijkt qua uiterlijk sterk op het vorige, maar is helemaal van de grond af opgebouwd zonder codes uit bestaande ontwerpen. Ook zijn er zoveel mogelijk opties die voorheen verzorgd werden door plug-ins, nu direct in de codes opgenomen, waardoor alles minder update-gevoelig wordt. Uiteindelijk zullen alle websites die al door CharM gemaakt zijn nogmaals onder de loep genomen worden, om ook hier de nieuwe kennis toe te passen.

Natuurlijk blijft CharM niet stil zitten qua ontwikkeling en zal er altijd doorgestudeerd worden op nieuwe ontwikkelingen. De volgende stap in de ontwikkeling is het verdiepen in het maken van “responsive” en mobiele websites. Een responsive website is een website die zich automatisch aanpast aan de grootte van het scherm waarop deze bekeken wordt. Een mobiele website is een (meestal) uitgedunde versie van een bestaande website die speciaal ontwikkeld is om op mobiele apparaten bekeken en gebruikt te worden.
Met veel plezier gaat CharM zich de komende tijd in deze onderwerpen verdiepen om haar klanten nog beter van dienst te kunnen zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *