CharM Webmarketing wordt De Creatieve Mama!

CharM Webmarketing wordt De Creatieve Mama!

CharM Webmarketing wordt De Creatieve Mama!

De afgelopen tijd ben ik druk bezig geweest met het uitwerken van de rebranding van mijn onderneming. CharM Webmarketing zal binnenkort namelijk verder gaan onder een nieuwe naam: De Creatieve Mama. Hiermee ga ik mijn persoonlijke blog combineren met mijn diensten van CharM Webmarketing. Want ook het maken van bijvoorbeeld websites valt onder het uiten van mijn creativiteit. (meer…)

Had je toen maar een “Website VA updates”…

Had je toen maar een “Website VA updates”…

En toen crashte opeens jouw website… nadat je eindelijk eens een keer wat updates had uitgevoerd. Eerst lijkt het dat je alleen niet meer in kan loggen en probeer je van alles via de app en gewoon via internet… maar dan crasht jouw website volledig! Voor veel ondernemers is dit echt een directe nachtmerrie. En moet het probleem ook eigenlijk direct worden opgelost! Zoiets overkwam helaas een klant van mij… had ze toen maar een Website VA pakket afgesloten… (meer…)

Het nieuwe jaar: een nieuwe start

Het nieuwe jaar: een nieuwe start

Zoals je in mijn vorige blog al hebt kunnen lezen, heb ik in 2019 een flinke pauze ingelast. In ieder geval voor de buitenwereld. Ik heb geen projecten meer gedaan, geen promotie en niet meer genetwerkt. Op de achtergrond ben ik wel bezig gebleven, maar dan op een lager pitje. Nu is er een nieuw jaar aangebroken en ga ik weer een nieuwe start maken met mijn bedrijf! (meer…)

Gelukkig 2020!

Gelukkig 2020!

Ik wil jullie via deze weg graag een gelukkig 2020 wensen! Ondertussen is het jaar al weer een aantal dagen begonnen, maar beter laat dan nooit toch?
Hopelijk wordt dit jaar voor jou een nog beter jaar dan het vorige. Voor mijzelf ga ik hier in ieder geval wel vanuit, ik ga er namelijk vol goede moed weer tegenaan! (meer…)

Nieuwsbrief 01-2018: mis hem niet!

Nieuwsbrief 01-2018: mis hem niet!

Nieuwsbrief nr. 1!

Hier is hij dan: de allereerste CharM Nieuwsbrief! Deze heb ik vandaag met trots verstuurd naar iedereen die hiervoor ingeschreven staat.

In mijn nieuwsbrieven kan je alles lezen over mijn diensten, laatste blogs en websites die ik onlangs gemaakt heb. (meer…)