Nieuwsbrief 01-2018: mis hem niet!

Nieuwsbrief nr. 1!

Hier is hij dan: de allereerste CharM Nieuwsbrief! Deze heb ik vandaag met trots verstuurd naar iedereen die hiervoor ingeschreven staat.

In mijn nieuwsbrieven kan je alles lezen over mijn diensten, laatste blogs en websites die ik onlangs gemaakt heb.

In deze editie introduceer ik mijn nieuwe dienst: Website VA. Daarnaast licht ik een aantal nieuwe portfolio items en mijn laatste nieuwsberichten uit. Tot slot vind ik het ook leuk om iets persoonlijks met jullie te delen, daarom heb ik ook mijn laatste blog van mijn persoonlijke website toegevoegd. Deze gaat over mijn zoektocht naar de balans tussen het ondernemerschap en het moeder zijn.

Ik wens je veel leesplezier en ik hoor graag wat je van mijn eerste nieuwsbrief vindt!
Hiervoor kan je een reactie achterlaten onder dit bericht.

Bekijk hem hier!

Wil jij de nieuwsbrief de volgende keer ook direct in jouw mailbox ontvangen*?
Schrijf je dan hier rechts bovenin de zijbalk in!

* Deze zal maximaal vier keer per jaar verstuurd gaan worden.

%d bloggers liken dit: