WordPress website

Een WordPress website laten maken?

Vroeger was een website niet meer dan een bedrijfsfolder online. Tegenwoordig is het echt het digitale visitekaartje van jouw bedrijf. Het laat zien wie jij bent, wat jij doet/kan en kan zelfs zorgen voor meer interactiviteit met jouw doelgroep. Als jouw website tenminste een goede weergave van jouw identiteit is en goed werkt.

Ik heb er voor gekozen om al mijn websites met WordPress te maken. Dit is een gratis en zeer gebruiksvriendelijk CMS (Content Management Systeem). In 2017 draaide al 28% van alle websites op WordPress. Dit komt mede doordat de uitbreidingsmogelijkheden van een WordPress website eindeloos lijken te zijn. Ik heb een basis WordPress-thema ontwikkeld dat als start dient om uitgebreidere thema’s te kunnen maken. Hierdoor hoef ik niet steeds opnieuw te beginnen en kan ik sneller leveren.

Er bestaan natuurlijk nog genoeg andere aanbieders waar je goedkoper of zelfs gratis een website kan (laten) maken. Het nadeel hiervan is dat het over het algemeen geen maatwerk is. Ook krijg je hier niet de service en het persoonlijke contact wat ik juist zo belangrijk vind.

Het is net als een trouwjurk/pak die niet op maat gemaakt is…
het is mooi, maar het is het ook nét niet

Voor een vaste prijs maak ik voor jou al een basis WordPress website op maat. Deze is vervolgens natuurlijk altijd nog uit te breiden met extra opties, zoals een portfolio of webshop.

Wat houdt een basis WordPress website in?

  • Een op maat gemaakt dochterthema o.b.v. het CharM Basis thema*
  • Een twee-laags menu
  • Een volledige responsive website
  • Tot 5 pagina’s ingevuld/opgemaakt en SEO ingesteld
  • Eventueel het eenmalig instellen van een Facebook pixel voor advertenties

* Hierin wordt jouw stijl verwerkt en heb je de thema-opties die in het basis thema zitten, zoals het kunnen aanpassen van de titelbanner bovenaan de pagina’s en blogs.

Je staat er niet alleen voor!

Nog voor de officiële oplevering plan ik met jou een real-life meeting in waarbij ik in een halve dag jou wegwijs ga maken in WordPress en jouw website. Hierdoor kunnen eventuele vragen hierover gelijk beantwoord worden en kunnen ook de laatste schoonheidsfoutjes sneller gevonden en opgelost worden.

Wil jij jouw WordPress website graag uitgebreider? Dat kan! Ik kan de basis website uitbreiden met verschillende opties, waardoor jouw site nog veelzijdiger wordt. Bijvoorbeeld door een portfolio of een webshop toe te voegen. Het kunnen echter ook kleinere toevoegingen zijn waardoor jij nog meer zelf kunt stijlen in jouw website.

Extra opties die je bijvoorbeeld zou kunnen toevoegen:

  • Webshop                                                                                                         € 249,-
  • Portfolio module                                                                                           €   98,-
  • Diensten module                                                                                          €   98,-
  • YouTube video op de plaats van de uitgelichte afbeelding      €   49,-

Uiteraard is er nog veel meer mogelijk. Ik kan hier helaas niet alles noemen, want “the sky is the limit”.

Webhosting

Heb jij nog geen domeinnaam geregistreerd en nog geen webhosting aangeschaft voor jouw nieuwe website? Dit kan je ook makkelijk bij mij regelen. Al voor € 30,- per jaar regel ik jouw webhosting en registreer ik één domein voor je.

Wil jij meerdere domeinnamen? Dit is mogelijk voor € 10,- extra per domeinnaam per jaar.

Wie gingen jou voor?

In mijn portfolio staan voorbeelden van websites die ik eerder gemaakt heb. Neem hier een kijkje en bezoek eventueel die websites voor een impressie van wat mogelijk is.

Graag bespreek ik met jou in een gratis adviesgesprek hoe en of ik jou kan helpen aan een mooie website. Meld je hier dus snel voor aan via onderstaand formulier. Ik neem dan z.s.m. contact met jou op!