Het is sommigen misschien opgevallen dat het een hele tijd stil is geweest rondom CharM Webmarketing. Echter is er op de achtergrond gewoon hard doorgewerkt.

Ik ben echter druk bezig geweest met het bouwen van een website voor een fysiotherapiepraktijk in Voorburg en een webshop voor het sieradenmerk By CharM die binnenkort online gaan. Helaas is er ook afscheid genomen van een klant, Meijer Biologisch Specialist, omdat deze winkel tegenwoordig als Ekoplaza Leidschendam door het leven gaat. Aangezien Ekoplaza al een bestaande website heeft, kan ik hier helaas qua website niets meer betekenen. Gelukkig blijft CharM nog wel af en toe betrokken bij de overige marketing van Ekoplaza Leidschendam. De website van Meijer Biologisch Specialist staat voorlopig nog wel online om mensen te informeren over de wijziging.

Verder is het u misschien al opgevallen dat CharM Webmarketing zelf ook een metamorfose heeft ondergaan. Het logo is aangepast en de gehele website heeft een nieuwe strakke look gekregen. Hiermee wordt een nieuw fris tijdperk ingeluid. Het is de bedoeling om weer meer van ons te laten horen en bestaande projecten naar een hoger niveau te tillen. Er staat bijvoorbeeld ook weer een volledige make-over voor charissameijer.nl op de planning.

Ik ben er in ieder geval helemaal klaar voor om de komende tijd nog harder aan de slag te gaan. Hopelijk vindt u de metamorfose net zo goed gelukt als ik en helpt u in de toekomst mee om het succes en de bekendheid van CharM Webmarketing verder te vergroten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *