Het jaar 2015 is al weer bijna ten einde, dus het is tijd voor een terublik. Voor CharM Webmarketing was dit een zeer spannend en bewogen jaar. In september 2015 is CharM Webmarketing officieel opgericht en sindsdien ben ik bijna non-stop bezig geweest om de onderneming bestaansrecht te geven. Ik kon gelukkig eind oktober al melden dat ik al een eerste website voor een klant had gelanceerd.

Na de oplevering van Truckruitservicetotaal.nl zijn ondertussen ook autoruitservicetotaal.nl en camperruitservicetotaal.nl online. Voor deze websites zijn er zogenaamde child-themes (dochterthema’s) gemaakt van het thema voor Truckruit Service Totaal. Daarnaast is er ook een landingspagina gemaakt voor totaal-groep.nl die als overkoepelende pagina dient van S&D Totaal Groep.

Screenshot truckruitservicetotaal.nl 2015Screenshot autoruitservicetotaal.nl 2015Screenshot camperruitservicetotaal.nl 2015

 

 

 

 

 

Verder werk ik momenteel aan een nieuwe website voor een rijschool in Berkel en Rodenrijs, waarvan de lancering in januari gepland staat. Ook ben ik ingeschakeld om bij een al bestaande website wat aanpassingen te maken, een webshop toe te voegen en mee te helpen met de SEO (= zoekmachineoptimalisatie).

Al met al kan ik met trots terugkijken op de afgelopen paar maanden en heb ik veel zin om ook in 2016 hard te werken om CharM Webmarketing tot een succes te maken.
Nu rest mij nog om iedereen een fijne Kerst en een gelukkig en succesvol 2016 te wensen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *