Één van de websiteontwerpen waar de laatste tijd hard aan gewerkt is, is nu online! Met trots presenteer ik opnieuw een totale make-over voor charissameijer.nl! Mijn eigen persoonlijke website heeft een nieuw licht, vrolijk en kleurrijk uiterlijk gekregen dat nog meer bij mij past. Met een mooie slideshow van mijn reisfoto’s en de bling op de achtergrond sluit het geheel goed aan bij een aantal van mijn hobby’s, namelijk reizen, en sieraden maken.

Ik gebruik deze website om te bloggen over mijn leven, reizen en creativiteit. Daarnaast dient deze website natuurlijk ook als personal branding en is hier ook mijn cv te downloaden. Neem hier anders eens een kijkje om nog meer te weten te komen van de persoon achter CharM Webmarketing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *