Wie is CharM?

Laat ik mij even voorstellen. Ik ben Charissa Meijer, de oprichtster en drijvende kracht achter CharM Webmarketing. Ik maak al sinds de middelbare school websites, wat dus al bijna 20 jaar is. Daarnaast heb ik diverse opleidingen op dit gebied gevolgd. Ik vind het enorm leuk om een beeld uit mijn hoofd werkelijkheid te laten worden op mijn scherm. Daarom ben ik in 2015 mijn eigen bedrijf hierin begonnen.

Daarnaast ben ik alleenstaande moeder van twee prachtige kinderen van 1 en 3 jaar, Chris en Rebecca.

Verder ben ik online marketeer, bedrijfskundige, blogger, creatieveling, (healthy) food lover en reisliefhebber.

VISIE

Tegenwoordig leven mensen in 2 werelden, het dagelijks leven en de virtuele wereld van het Internet. Hierdoor zijn de marketingmogelijkheden ook sterk zijn veranderd en uitgebreid.

Ik begrijp dat dit voor jou als ondernemer mogelijk al snel allemaal teveel wordt en dat je niet altijd de tijd en/of kennis hebt om hier iets aan te veranderen. Ik kan je helpen om de nieuwe kansen die door deze ontwikkelingen zijn ontstaan optimaal te benutten. Door bijvoorbeeld het maken van een prachtige nieuwe website die op elk scherm mooi weergegeven wordt. En eventueel aansluitend met social media advies of zoekmachineoptimalisatie. Ik help je grip te krijgen op jouw marketinguitingen, om jou zichtbaar(der) te maken op het Internet. Daarnaast kan ik voor jou een basis leggen waarmee je in de toekomst zelf makkelijk verder aan de slag kunt.

 

 

MISSIE

Mijn missie is om er voor te zorgen dat in 2025 elke vrouwelijke onderneemster in Nederland een prachtige online aanwezigheid heeft die volledig bij haar persoonlijkheid en business aansluit.

Let’s “charm your business”!