Wie is CharM?

Wie of wat is CharM?

CharissaLaat ik mij even voorstellen. Ik ben Charissa Meijer, de drijvende kracht achter CharM Webmarketing. Ik ondersteun zzp’ers en kleine ondernemers met hun marketing en het maken van websites. Daarnaast geef ik advies aan professionals over hun persoonlijke branding.

Ik heb de volgende werkervaring en opleidingen en cursussen gevolgd:

  • Werkervaring in (online) marketing bij meerdere organisaties
  • Webpage designer (NHA)
  • Online Marketing (Studieplan)
  • Professional Webdesigner (LOI)
  • CIW Web Foundations Associate
  • CIW Web Design Specialist
  • Hbo Management, Economie en Recht (Haagse Hogeschool)

Visie

Tegenwoordig leven mensen in 2 werelden, het dagelijks leven en de virtuele wereld van het Internet. Hierdoor zijn de manieren waarop mensen bereikt kunnen worden enorm uitgebreid. Mensen zijn niet meer slechts te bereiken via post, telefoon of een persbericht, maar ook via e-mail, websites, social media, mobiele telefoons, etc.

Het gevolg van deze communicatieverandering is dat de marketingmogelijkheden ook sterk zijn veranderd en uitgebreid. En deze veranderingen en uitbreidingen volgen elkaar ook nog eens in een hoog tempo op!

Ik begrijp dat dit voor jou als professional, zzp’er of kleine ondernemer mogelijk al snel allemaal teveel wordt en dat je niet altijd de tijd en/of kennis hebt om hier iets aan te veranderen. Daarom wil ik je graag helpen om de nieuwe kansen die door deze ontwikkelingen zijn ontstaan optimaal te benutten. Van een marktonderzoek tot aan een (online) marketingstrategie, een nieuwe website en social media advies of slechts één van deze onderdelen. Ik help je grip te krijgen op jouw marketinguitingen, om je zichtbaar(der) te maken op het Internet. Daarnaast kan ik een basis leggen waarmee je in de toekomst zelf makkelijk verder aan de slag kunt.

Missie

Mijn missie is om professionals, zzp’ers of kleine ondernemers de mogelijkheid te geven zichzelf te profileren/promoten op een zo makkelijk mogelijke manier.

Bij CharM Webmarketing plaats jij al jouw online en offline marketing onder één dak!