Wie of wat is CharM?

Charissa

Laat ik mij even voorstellen. Ik ben Charissa Meijer, de drijvende kracht achter CharM Webmarketing. Ik maak websites voor vrouwelijke ondernemers en help ze met hun marketing.

Ik heb de volgende werkervaring en opleidingen en cursussen gevolgd:

  • Werkervaring in (online) marketing bij meerdere organisaties
  • Webpage designer (NHA)
  • Online Marketing (Studieplan)
  • Professional Webdesigner (LOI)
  • CIW Web Foundations Associate
  • CIW Web Design Specialist
  • Hbo Management, Economie en Recht (Haagse Hogeschool)

Visie

Tegenwoordig leven mensen in 2 werelden, het dagelijks leven en de virtuele wereld van het Internet. Hierdoor zijn de manieren waarop mensen bereikt kunnen worden enorm uitgebreid. Mensen zijn niet meer slechts te bereiken via post, telefoon of een persbericht, maar ook via e-mail, websites, social media, mobiele telefoons, etc.

Het gevolg van deze communicatieverandering is dat de marketingmogelijkheden ook sterk zijn veranderd en uitgebreid. En deze veranderingen en uitbreidingen volgen elkaar ook nog eens in een hoog tempo op!

Ik begrijp dat dit voor jou als ondernemer mogelijk al snel allemaal teveel wordt en dat je niet altijd de tijd en/of kennis hebt om hier iets aan te veranderen. Ik kan je helpen om de nieuwe kansen die door deze ontwikkelingen zijn ontstaan optimaal te benutten. Door bijvoorbeeld het maken van een prachtige nieuwe website die op elk scherm mooi weergegeven wordt. En eventueel aansluitend met social media advies of zoekmachineoptimalisatie. Ik help je grip te krijgen op uw marketinguitingen, om u zichtbaar(der) te maken op het Internet. Daarnaast kan ik voor u een basis leggen waarmee je in de toekomst zelf makkelijk verder aan de slag kunt.

Missie

Mijn missie is om er voor te zorgen dat in 2025 elke vrouwelijke onderneemster in Nederland een prachtige online aanwezigheid heeft die volledig bij haar persoonlijkheid en business aansluit.

Charm your business
on and off the web